Feedback fra klienter:

Jeg vidste ikke om zoneterapi var noget der kunne afhjælpe på mine smerter, da jeg har gået til kiropraktor, fysioterapeut og osteopat i mange år uden at føle vedvarende bedring. Jeg gik til zoneterapi med åben sind og det har vist sig at jeg er utrolig modtagelig og kan nu leve et liv med væsentlig reduceret smerte i forhold til tidligere. 

Jeg har fået behandling hos Pernille siden juni 2015 pga. hovedpine og nakkesmerter efter to discusprolaps i nakken, hypermobilitet og hormonforstyrrelser i forbindelse med PCOS. Fra at være plaget af smerter flere steder på kroppen har jeg nu et meget mere frit bevægelsesmønster, sover bedre, er mindre træt og jeg behøver ikke ”lukke” af for smerten som medførte voldsomme myoser rundt om i kroppen.

Behandlingen består af en kombination mellem zoneterapi og nerverefleksologi. Behandlingen var frekvent og intensiv de første par måneder og i takt med at jeg har fået det bedre har vi kunnet regulere frekvensen.  

Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille som ikke bare er en meget professionel, kompetent og engageret zoneterapeut, men også omsorgsfuld og utrolig god til at lytte  sig til, hvor i behandlingen der kan korrigeres, så sessionen tilpasses den enkelte klient mest muligt. 

Stine Rude Voldborg ( November 2015)

 

Efter 4 mdr. med rodbehandling af tandrod og penicillin, næsespray etc…. mod bihulebetændelse fik jeg kontakt til Pernille.

Min energi og mit immunforsvar var totalt i bund, og de første gange kunne jeg næsten ikke klare smerterne når Pernille berørte mine zonepunkter på fødderne. Efter et par behandlinger, er jeg nu næsten oppe på ”fuldt” energi niveau og uden betændelser i kroppen.

Nu er det kun hormonpunkterne der er “slemme” Mener nu ellers at jeg er i rimelig hormonel balance, men måske andre synes noget andet:-)

Så kan kun anbefale en tur forbi briksen hos Pernille:-)

Lis Jørgensen (20. Februar 2015)

 

Pernille er nok en af de allerbedste zoneterapeuter, som jeg har mødt 🙂                        Jeg kan helt klart anbefale hende.

Jørgen Rjeily (6. Februar 2015)

 

Vi startede hos Pernille, fordi vores lille Noah, på 1 måned, havde store problemer med at komme af med sin afføring. Allerede efter første behandling, var der store fremskridt hos ham. Vi var der en enkelt gang mere og så var der gang i maven igen.

Pia (og Noah) Bjørnskov Iversen (Januar 2015)

 

“Jeg startede hos Pernille i foråret 2009, hovedsageligt fordi jeg havde mange smerter i hofte og knæ (fik ny hofte i 2001). Smerterne har fortaget sig meget, så det nu er til at holde ud. Jeg døjede også med væske omkring knæ og ankler og havde fordøjelsesproblemer, da jeg startede med at få zoneterapi. Disse gener er stort set væk i dag og jeg har fået meget mere energi i min hverdag. Når jeg får behandling af Pernille en gang om måneden har jeg det godt og kan under ingen omstændigheder undvære det. Jeg vil til enhver tid anbefale Pernilles behandling til andre”.                

Ninna List Mikkelsen

” Jeg har i mange år arbejdet i butik og været vant til at bevæge mig meget i løbet af dagen. Et jobskifte har gjort, at jeg nu tilbringer rigtig mange timer siddende i bilen. Det kan mærkes på kroppen. Musklerne føles til tider mere anspændte, og de trænger ofte til at blive løsnet op. Massage hos Pernille gør, at jeg kan klare de mange timer i bilen. Desuden får jeg lejlighed til at stresse af og føler derved mere overskud i hverdagen. Pernilles behandling vil jeg til enhver tid varmt anbefale til andre”.       

Jacob Sylvest, Salgskonsulent